Декинг системи / Конструктивни елементи

Декинг настилката е нещо повече от специален материал. Универсалната система ви предлага всички необходими компоненти за поставянето й по най-различен начин. Какво се има предвид? Универсалната конструкция, сигурната и удобна система с клипси и покривния профил с жлеб са предпоставка за здравина, сигурност и функционалност .

Гредова конструкция

Гредова конструкция

Осигурява стабилно закрепяне, вентилация и оттичане на водата. За всичко това сме се погрижили, подсигурявайки всички необходими компоненти. Съществуват гредови конструкции, които се монтират на различни височини, в зависимост от това, дали са поставени на нивото на терена, монтирани на открити площи или в закрити помещения....

Използването на други подложни конструкции е възможно, но е необходимо да се подбере материал с подобни физични и механични свойства.

Клипс система

Клипс система

Улеснява поставянето на декинг настилката, не се виждат глави на винтове по повърхността, терасата изглежда като цяло хармонична и елегантна.

Поставени отстрани в жлеба на декинг панела, скобите удължават живота на цялата конструкция. Черният цвят на клипса е едва забележим (дори винтовете са лакирани в черен цвят). Декинг панелите са на едно и също разстояние един от друг. Дори незначителни разминавания на покривния профил в първите седмици от монтажа се компенсират от клипсите.

Специални уплътнения за фуги с жлеб

Специалните уплътнения за фуги с жлеб

са идеалното допълнение към декинг системата.Благодарение на този специален каучуков профил, декинг настилката може да се поставя не само по класическия метод с фуга, но и с визията на фугирана настилка.

Тя се монтира плътно между фугите на панела. Нейната гъвкавост позволява компенсирането на евентуални разширения на материала.

Обкантващ профил

Обкантващ профил

Използва се за окончателно завършване на Вашата тераса, веранда или градина. Този компонент е в същия цвят като монтираната декинг система, създава визуална завършеност и скрива подложната конструкция и предава един завършен вид на цялата композиция.