Декинг системи / Защо декинг системи ?

Нашите декинг системи поставят нови стандарти в покриването на Вашите тераси, веранди, детски площадки и около Вашия басейн. Специално разработения материал и подходящо проектираните система са съчетали уникални предимства за Вас. Наслаждавайте се на една декинг система, перфектна при допир, изключително устойчива, лесна за поддръжка, както и с външен вид, който е несравним!

Материалът

Материалът е изработен от естествени дървесни частици, към които са добавени висококачествени полимерни свързващи вещества. Така създадения материал е устойчив на действието на околната среда, при всякакви атмосферни условия. Той изглежда като дърво, на допир дава усещането за дърво, обработва се като дърво, но е по-изискан и траен от масивната дървесина. Повърхността е устойчива на драскотини и вдлъбнатини в следствие на удар. Избеляващите цветове, трески, деформирани ръбове, досадното и скъпо лакиране и омасляване – всичко това остава в миналото благодарение на нашия материал. За Вас остава да се насладите на усещането за уют, което Ви дават предлаганите декинг системи и комфорта от лесната поддръжка само чрез измиване с вода.

Усещането

Чувството когато стъпвате по кадифената повърхност гали сетивата и подсилва усещането Ви за лукс в унисон с природата. Специално проектираната повърхност, непозволяваща приплъзване дори и когато е мокра, Ви дава едно допълнително спокойствие и сигурност за Вас и любимите Ви хора. Цялостната декинг система и начина и на скрит монтаж е така разработена, да Ви предпазва от наранявания в следствие на трески и стърчащи винтове или пирони. За Вас остава насладата от спокойствието и безгрижието – ние сме помислили за всичко останало!

Изборът

Широк профил, или по-скоро тесен? Естествено кафяв или базалтов сив? Всичко е въпрос на Вашето въображение и вкус. Богатата гама от предлагани продукти и разцветки Ви дават възможността сами да изберете визията на Вашата веранда, градина, заведение, басейн или хотел.

Декинг цветове Декинг профили

Екология

Избирайки нашите продукти Вие допринасяте за опазването на околната среда и природните ресурси. Нашият композитен материал е съставен от 75% дървесни частици, добити от гори съобразени с концепцията за устойчиво развитие със съответния PEFC – Сертификат* и 25% щадящи околната среда свързващи вещества и добавки.

Използваните добавки правят нашия материал много по-устойчив от масивната дървесина по отношение на дървоядни насекоми и плесени. Всички детайли използвани в нашата декинг система не съдържат PVC, могат да бъдат рециклирани.

За повече информация: www.pefc.de

Качество Made in Germany

Зад всеки детайл от нашата декинг система стои опита и знанията на нашите специалисти и партньори от научно-изследователските институти, с които си сътрудничим. Нашите продукти отговарят на всички изисквания поставени от европейската организация за контрол на дървесно-полимерни композитни материали в Германия (Qualitätsgemeinschaft Holzwerkstoffe e. V.).

Получавайки този сертификат ние доказваме, че нашите продукти покриват най-високите изисквания за дълъг живот и безопасност при употреба, както и всички хигиенни и здравни норми.

10 причини да изберете нашите декинг системи:

  • Лесна поддръжка – не се нуждае от ежегодно лакиране и третиране с масла
  • Устойчивост – издръжлив срещу драскане и вдлъбнатини в следствие на удар с тежки предмети
  • Не се хлъзга – специална релефна повърхност, непозволяваща приплъзване
  • Безопасност – структура, непозволяваща нараняване от отделени трески
  • Устойчивост на цветовете – не посивява в следствие на UV – лъчението на слънцето
  • Лесна обработка – използват се стандартни дървообработващи машини
  • Скрит монтаж – използва се специално разработена клипс-система
  • Неподатлив – резистентен срещу дървоядни насекоми и плесени за разлика от масивната дървесина
  • Равномерно оцветяване на профила – при надраскване или срязване цвета остава постоянен
  • Природо съобразен – позволява рециклиране, не съдържа PVC